A la Taberna de Lesseps sembla que el temps vola !! any rere any sense descans i gairebé sense adonar-nos ..

ja hem  fet  35 anys !!!

35 anys de molt esforç i treball, però també de recompenses en forma d’amistat i afecte. Molts dels nostres clients han de fer memòria per saber des de quan ens coneixen !! i això és bon senyal !!

Al llarg d’aquest temps hem fet grans amics i molts habituals s’han conegut aquí, coincidint dia rere dia.  A La Taberna de Lesseps es respira un ambient càlid i familiar que propicia les bones converses i animades sobretaules.

Per això creiem que aquest Aniversari hem de  dedicar-lo a totes i cadascuna de les persones que en algun moment al llarg d’aquests 35 anys han confiat en nosaltres i ens han fet partícips de moments i dates assenyalades, perquè hi ha molta història al voltant d’una taula i de ben segur que els nostres 35 anys estan plens de moltes Històries, les vostres Històries …

 així que aquest és el nostre homenatge:

Per compartir aquests moments

per acompanyar-nos en aquest llarg recorregut

per formar part d’aquesta petita gran família

GRÀCIES

 

aniversario


Del 3 al 12 de juny, La Taberna de Lesseps és present, junt a més de 60 restaurants de la provincia de Barcelona, a les Jornades Gastronómiques de la Tonyina Roja Balfegó, oferint a la seva carta dos excepcionals plats de Tonyina Roja del Mediterrani. Una amanida de Ventresca confitada a baixa temperatura en oli dce romaní amb ceba vermella i tomàquet de temporada per començar, i un Tartar de Llom de tonyina amb un toc de salmó, wasabi i mix d’algues amb sésam, són la nostra proposta per aquestes Jornades Gastronómiques.


Ja ha passat un any més, sense adonar-nos ja som al  2015 i a punt de complir 33 anys d’activitat, que es diu aviat !!! Aquest any hem gaudit enormement amb els nostres clients i amics i ens consta que ells també. Continue reading →


La Taberna de Lesseps i La Sirvent  l´Escorial
Aquest nadal, els amics de La Sirvent del carrer Escorial ens han portat els seus millors torrons per compartir-los amb els nostres clients; tot un detall!!!
i ens consta que han agradat moltíssim !!!
Continue reading →


A la velocitat de la llum, així ens ha passat el Nadal 2013, entre sopars d’amics, reunions d’empreses i celebracions familiars. Com sempre, descansem els dies de Nadal però hem estem a la vostra disposició, per rebre el nou any i compartir un tortell de reis. Continue reading →


L’estiu ja ha passat i els rovellons han tornat a la nostra brasa, així com les carxofes del Prat, els espàrrecs verds i algún altre plat un xic més consistent que necessita una mica més de fred… Continue reading →


Després de 31 anys amb vosaltres, si hi ha un producte que mai ha faltat a la nostra carta, aquest ha estat el Pernil Ibèric i, malgrat les dificultats, sempre hem cercat les millors peces ibèriqes; per tant, aquest mes, i com a homentage al nostre millor producte, ens hem proposat que tots els nostres clients i amics gaudeixin doblement d’un bon plat de pernil.
Continue reading →


Per Sant Josep, com cada any, vàrem fer la nostra Crema de Sant josep, acompanyada d’un bon cava JMFG, Ferret Guasch Brut Nature, per celebrar aquest dia.
I, pel 23 d’ abril, un deliciòs Pa de Sant Jordi com aperitiu i unes roses de xocolata per acabar un bon àpat en una diada tan especial.
Continue reading →


Esperem que aquest any tan simbòlic i especial per als supersticiosos ens sigui positiu per a totssi més no,nosaltres l’hem començat amb ganes de seguir i millorarsense perdre l’optimisme i carregats de projectes inoves idees 
Continue reading →