CARNS A LA BRASA

PER A CARNÍVORS
MOLT EXIGENTS

L’oferta de carns a la brasa de primera qualitat és un dels principals motius per a acudir a la Taberna de Lesseps. Som visita obligada per a qui busca la màxima satisfacció en carns a la brasa a Barcelona.

Portem més de 30 anys treballant amb els millors proveïdors per a cada tipus de carn, seleccionant acuradament la millor matèria primera. Només d’aquesta manera podem posar a disposició dels nostres clients diàriament un producte d’excepcional qualitat.

Totes la nostres carns a la brasa es preparen al moment en el nostre forn de brases de carbó d’alzina. Les mans expertes dels nostres cuiners garanteixen coccions acurades al punt perfecte per al gust de cada comensal.

PREPAREM AL MOMENT TOTES LES NOSTRES PECES
EN EL NOSTRE FORN DE CARBÓ D'ALZINA

LES NOSTRES ESPECIALITATS EN CARNS A LA BRASA


ENTRECOT

Bou del Nord / Vedella Black Angus o Girona


Per a molts amants de la bones carns a la brasa, l’entrecot és el seu tall preferit. El seu greix infiltrat li confereix un sabor intens i deliciós. Oferim peces de llom alt i llom baix de vedella Black Angus, vedella de Girona i bou del Nord. Peces d’entre 250 i 350 grams.


MITJANA DE BOU

Bou del Nord, sense os


Posem a la teva taula una fabulosa mitjana de bou del nord de 500 grams, sense os, acompanyat amb pebrots de Padrón, i servit sobre una pedra de basalt que manté la carn calenta sense coure-la. Per gaudir-ho sol o compartit.


FILET

de vedella amb foie


Una de les joies de la corona, peça estrella de la vedella. D’aquesta part tan noble oferim el centre del filet molt sucós i tendre, de textura i sabor inigualables, tot acompanyat amb el nostre foie i una reducció de Pedro Ximenez.


COSTELLES DE XAI

D.O.P. Ternasco de Aragón


Parlem de costella de pal i només costila de pal d’aquest deliciós xai amb DOP “Ternasco de Aragón”. Tallades perfectament i reposades un parell de dies, servim les costelles en el seu punt idoni.


HAMBURGUESA

feta a la Taberna, 100% vedella


Fem les hamburgueses a casa únicament amb la millor vedella. Es poden degustar amb formatge de cabra i ceba dolça, o amb poma confitada i foie. Acompanyades amb patates i amanida.


BOTIFARRA “XL”

feta en la Taberna


La botifarra és molt d’aquí, i aquí a casa és on embotim les nostres. Oferim la clàssica “botifarra amb seques”, i la nostra original botifarra farcida de ceba confitada i pinyons.