ENTRANTS

PER COMENÇAR, I PER COMPARTIR

Picar, compartir… aquesta és la filosofia dels entrants de la Taberna de Lesseps. Entrants saborosos que obren la gana per degustar plenament les nostres especialitats de carn.

Oferim preparacions casolanes com el foie d’oca, les croquetes de pernil ibèric, els cargols a la brasa o les anxoves del Cantàbric, amb matèria primera de gran qualitat com el pernil i embotits ibèrics.

PROVA EL NOSTRE PÀ AMB TOMÀQUET
AMB PA DE COCA

LES NOSTRES ESPECIALITATS EN ENTRANTS


FOIE D’OCA

En encenalls, fet a casa


La nostra recepta original del foie no deixa de guanyar adeptes. No és micuit, no és cru… Està boníssim! El nostre foie s’ha convertit en un dels segells de la Taberna de Lesseps. Presentem el foie d’oca amb balsàmic de nabius.


CROQUETES

de la Taberna


Un clàssic dels entrants de la Taberna. Delicioses croquetes elaborades a mà. Una rica beixamel que combina a la perfecció amb el pernil ibèric de gla, o amb el bacallà. Les cobrim amb pa ratllat i les fregim al moment aconseguint unes croquetes cruixents i molt saboroses.


PERNIL IBÈRIC

de gla, tallat a ganivet


El porc 100% ibèric viu en completa llibertat, alimentat només de gla. Una curació en mans expertes fa possible el miracle del pernil ibèric de gla. A La Taberna de Lesseps només servim el millor pernil ibèric de gla tallat a ganivet al moment.


XIPS DE CARXOFA

fregides en oli d’oliva


Les nostres carxofes agraden moltíssim. Són carxofes laminades, passades per farina i fregides. El full queda cruixent i el cor sucós. Combinen de meravella amb els encenalls de foie.


CARGOLS

de la Taberna, a la brasa


Al tanto, no són “a la llauna”, són “a la brasa”. Tenen el nostre toc i mètode personal. Els amants dels caragols trobaran en aquest saborós plat una opció molt interessant.


ANXOVES

del Cantàbric, amb pebrot escalivat


Filets d’anxova del Cantàbric assaonats de manera artesanal i netejats un a un, amb oli d’oliva verge extra, i acompanyats de pebrot vermell escalivat. No pot faltar un bon pà amb tomàquet per acompanyar-les.