La Taberna a 2015

Ja ha passat un any més, sense adonar-nos ja som al  2015 i a punt de complir 33 anys d’activitat, que es diu aviat !!! Aquest any hem gaudit enormement amb els nostres clients i amics i ens consta que ells també. S’han celebrat moltes reunions, aniversaris i esdeveniments especials. Els nostres plats de sempre segueixen incombustibles i en el nostre Top Ten 2014 els més sol·licitats han estat: les croquetes, com no, les xips de carxofesel pernil ibèric, els nostres encenalls de foie, l’steak tàrtar, elpop a la gallega, l’hamburguesa de vedella, el Lechazo d’Aranda de Duero, les costelles de Ternasco d’Aragó, l‘entrecot de vedella de Girona, l’amanida de ventresca de tonyina i les carxofes del Prat a la brasa.Per a aquest any, hem remodelat el nostre vestíbul i l’emblemàtic pou, per poder ser un punt de trobada més informal, un racó on poder gaudir d’una copa de vi i unes mini racions i tapes que hem preparat especialment per a aquest nou espai. Esperem que us agradin i que puguem seguir treballant i gaudint durant tot aquest any en la vostra companyia.

137_10906519_10205278966547746_2123221567538388855_n

140_10277494_10205278965747726_6394967577436283064_n

138_10422418_10205278967067759_235677733283194148_n-(1)

139_10931032_10205278966267739_1794515592561966859_n

132_10425125_10205278962027633_1360909502776451696_n

133_10931006_10205278961667624_5199111598960847601_n

135_10917383_10205278962307640_4184693893629308721_n

Share this post