Primavera

Per Sant Josep, com cada any, vàrem fer la nostra Crema de Sant josep, acompanyada d’un bon cava JMFG, Ferret Guasch Brut Nature, per celebrar aquest dia.
I, pel 23 d’ abril, un deliciòs Pa de Sant Jordi com aperitiu i unes roses de xocolata per acabar un bon àpat en una diada tan especial.
I, així, com qui no vol, ja han passat els freds de l’hivern i, com la primavera, toca renovar-se.
Per aquesta temporada proposem plats frescos, sempre respectant l’origen dels productes. Una de les nostres protagonistes segueix sent la carxofa, ara fetes al vapor i acompanyades del nostre millor pernil ibèric i un exquisit ou escalfat amb oli de trufa; una combinació explosiva de sabors que no us podeu perdre. Les amanides continuen i ara el xató d’hivern deixa pas a l’esqueixada de llom de bacallà i incorporem la crema freda de porros amb llagostins i crostons.

A la brasa, un nou benvingut: Entrecot de Llom alt de vedella raça Black Angus irlandesa, una carn exquisita i molt tendre ideal per la nostra graella.

105_sant_jordi

104_sant

103_rosas3

99_alcachofas

106_black_angus

Share this post