CARNS A LA BRASA

PER A CARNÍVORS
MOLT EXIGENTS

LA VARIETAT de carns a la brasa de primera qualitat és un dels principals motius per APROPAR-SE a la Taberna de Lesseps. Som visita obligada per a qui busca la màxima satisfacció en carns a la brasa a Barcelona.

Portem  40 anys treballant amb els millors proveïdors per a cada tipus de carn, seleccionant acuradament la millor matèria primera. Només d’aquesta manera podem posar a disposició dels nostres clients diàriament un producte d’excepcional qualitat.

Busquem l’excel·lència del producte, aquell que no necessita ornaments per brillar amb llum pròpia, i la bona carn és així, és el que veiem i el nostre criteri és sempre escollir del que és bo… el millor.

PREPAREM AL MOMENT TOTES LES NOSTRES PECES
EN EL NOSTRE FORN DE CARBÓ D'ALZINA

LES NOSTRES ESPECIALITATS EN CARNS A LA BRASA


ENTRECOT

IGP vedella dels Pirineus


Per a molts amants de la bona carn a la brasa, l’entrecot és el tall preferit. El seu greix infiltrat li confereix un sabor intens i deliciós. Llom alt en peces de 300 i 350 grams tendres i amb gust. Un plat únic i complet acompanyat de les nostres verdures saltejades i patates fregides naturals.


MÉS CARNS AMB D. O.

Rubia galega, Asturiana de pastura, Vaca de Txogitxu


Els anys i l’experiència ens han demostrat que talls especials , al centre de la taula, ofereixen una bona opció per compartir sense omplir-nos en excés; filetejats i acompanyats d’una pedra calenta, permeten menjar a un ritme tranquil i les peces que seleccionem ofereixen una gran varietat adaptada a cada paladar, des de la melositat de la vedella  Gallega fins a la intensitat de gust de la vaca de Txogitxu. Atents als suggeriments del dia on els indiquem els talls disponibles a diari!


FILET

de Vedella… i amb Foie


Una de les joies de la corona, peça estrella de la vedella. D’aquesta part tan noble oferim el centre del filet molt sucós i tendre, de textura i sabor inigualables, tot acompanyat amb el nostre foie i una reducció de Pedro Ximenez.


COSTELLES I COSTELLETES

Ternasco d’Aragó / Lletó d’Aranda de Duero


Bé siguin de Ternasco o de Lletó, les costelles i mitjanetes són un clàssic de la bona brasa; ¿Costelles de pal o sense pal? N’hi ha per tots els gustos, però la veritat és que resulta un plat molt desitjable i una alternativa quan no volem un segon molt contundent… Les costelletes es mengen gairebé sense gana… i si ve de gust, amb una mica d’allioli, tampoc estan gens malament!!


DEL NOSTRE OBRADOR

Hamburgueses / Botifarres


La nostra botifarra XL sorprèn, de vegades pel seu tamany, i sempre pel seu sabor; una combinació de carn ben amanida amb el toc de la ceba confitada per nosaltres i uns pinyons torrats… un farciment dolç i molt gustós. En perfecta harmonia amb les clàssiques mongetes saltejades amb pernil ibèric!

Quan elaborem hamburgueses les proporcions i pesos són tan importants com en pastisseria; els retalls de filet que esmentàvem abans, ben picadets i amanits… i un topping de formatge de cabra i ceba, donen com a resultat una hamburguesa 100% vedella de sabor equilibrat; altra opció és amb formatge idiazàbal i pernil ibèric. El difícil és decidir-se…


EL PEIX

A la brasa, planxa…


Tot i que la carn és un dels nostres punts forts, no ens oblidem del peix i oferim sempre excel.lents alternatives Excepcional resulta el Llobarro de l’Atlàntic en peça sencera fet a la brasa, els calamarcets de platja a la planxa o la bona Gamba Vermella; el Llom de salmó a la brasa o els seitons a l’andalusa també són habituals encara que com ens basem en la compra diària, busquem sempre el PEIX de temporada i d’alta qualitat.