ENTRANTS

PER COMENÇAR, I PER COMPARTIR

Anar picant i compartir… aquesta és la filosofia dels entrants de La Taberna de Lesseps. Petits capricis, racions al centre i entrants més individuals són la manera de començar a conèixer la nostra proposta gastronòmica, basada sempre en la qualitat i el respecte a la millor matèria primera.

Elaboracions pròpies com el nostre foie d’oca o les croquetes artesanes comparteixen protagonisme amb el clàssic pernil ibèric, els cargols a la brasa, el pop a la gallega o la botifarra d’arròs de Burgos, per exemple. Especial atenció mereixen els productes frescos i de proximitat com les carxofes del Prat, rovellons de temporada, espàrrecs de marge, verdures rostides i completes amanides, que conformen una obligada proposta saludable i senzilla.

PROVA EL NOSTRE PÀ AMB TOMÀQUET
AMB PA DE COCA

LES NOSTRES ESPECIALITATS EN ENTRANTS


FOIE D’OCA

La nostra Recepta Original


El nostre Foie no deixa de guanyar adeptes. No és micuit, no és cru… Està boníssim! El nostre foie s’ha convertit en un dels segells de La Taberna de Lesseps. Un mos delicat que cal provar …


CROQUETES

de la Taberna


Des dels nostres inicis… milers de croquetes han sortit del nostre obrador. De les clàssiques de pernil ibèric, passant per les suaus de bacallà, a les més noves de xai rostit amb un puntet de curri i parmesà, gairebé ningú s’ha resistit a la seva cruixent i melosa textura.


PERNIL IBÈRIC

de gla, tallat a ganivet


Una altra referencia als nostres inicis, seguim fidels a la tradició, seleccionant les millors peces de pernil ibèric; no hi ha res com la sublim senzillesa d’un plat de pernil ibèric amb el seu pa de coca amb tomàquet…


XIPS DE CARXOFA

Xips o a la brasa?


En plena temporada serà difícil decantar-se per una de les dues… De la brasa surten un peces senceres, sucoses i molt saboroses… per llepar-se els dits literalment i per compartir, durant tot l’any us oferim també les xips, finament tallades, enfarinades i fregides.


CARGOLS

de la Taberna, a la brasa


Al tanto, no són “a la llauna” són “a la brasa” i es fan a moment, per la qual cosa caldrà ser pacients i esperar uns 15 minuts. Una acurada barreja d’espècies, un bon saltat previ i el temps requerit perquè la brasa faci la resta. Els amants dels cargols trobaran en aquest saborós plat una opció molt interessant.


FRESC I DE TEMPORADA


Brasa i verdures combinen molt bé; sempre hi ha opcions lleugeres i fresques per començar com la coca de recapte amb verdures rostides, els espàrrecs verds amb romesco, els rovellons quan es deixen agafar, l’albergínia amb soja i foie, l’amanida de tomàquet i ventresca de tonyina o la xatonada de bacallà entre d’altres. Propostes saludables i sempre acabades de fer.