FILET TÀRTAR

CRU, I SOLAMENT DE FILET

A qui li agrada el filet tàrtar, li agrada de veritat. I a La Taberna de Lesseps, el filet tàrtar és un dels plats més emblemàtics. Per a molts amants de la carn de la màxima qualitat, el filet tàrtar constitueix el plat perfecte per apreciar la seva textura i sabor.

El nostre steak tàrtar mai defrauda. Per què? Perquè ens basem en la millor matèria primera: de les peces senceres de filet escollim aquells talls irregulars però ideals per a la preparació del nostre Steak Tartar; carn tallada just en el moment de servir-ho, un amaniment meticulosament mesurat i un ordre estricte dels ingredients són la fórmula de la nostra recepta perfeccionada dia a dia durant més de 15 anys. L’acompanyem amb les nostres clàssiques patates fregides naturals.

steak-tartar-01

STEAK TARTAR… TAMBÉ DEL FILET DE MAR

Així s’anomena a la bona Tonyina Vermella, i a La Taberna de Lesseps aprofitem la temporada de la Tonyina Roja per elaborar un delicat Tàrtar de llom de Tonyina amb alvocat i tocs cítrics. Un mos espectacular, suau, però intens de sabor i molt agradable a paladar. Cal estar atent als nostres suggeriments diaris!!