ROSTITS DE XAI

A TAULA,
EL MILLOR XAI

La carn de xai rostida és una de les preparacions més valorades pels nostres clients. El rostit és una de les tècniques de cuina més antigues, i per al xai, una de les formes més exquisides per gaudir de la textura i sabor d’aquesta meravellosa carn.

Mitjançant elaboracions molt llargues a baixa temperatura, mantenim la qualitat i propietats dels xais sense que perdin gens la seva essència i tinguin gust exactament al que són: espatlles i cuixes del darrere de xai de qualitat superior. Les seves fibres no es tensen, les textures es conserven i el suc no s’evapora, concedint a la carn una suavitat incomparable.

Acabem les peces al moment durant 20 minuts al nostre forn de brases de carbó d’alzina, aconseguint un resultat extremadament melós i tendre al seu interior, i deliciosament cruixent per l’exterior. El resultat dels nostres rostits de xai és senzillament espectacular.

COCCIONS MOLT LLARGUES A BAIXA TEMPERATURA

LES NOSTRES ESPECIALITATS EN XAI


ESPATLLA

D.O.P. Ternasco de Aragón


Alimentat des del seu naixement amb llet materna i cereals naturals, el Ternasco de Aragón està considerat un dels bens de major qualitat gastronòmica i alimentària. A La Taberna de Lesseps oferim rostits de xai d’espatlla exclusivament amb xai “D.O.P. Ternasco de Aragón”. El resultat és una carn molt tendra de gran suculència i sabor, i molt saludable pel seu baix contingut en colesterol.


LECHAZO

Quart del darrere de lletó d’Aranda de Duero


El “lechazo” d’Aranda de Duero té una carn molt tendra, de sabor i textura molt suau, pròpia de l’animal alimentat solament amb llet materna. El rostit de la seva cuixa posterior constitueix una autèntica delícia. A La Taberna de Lesseps proposem el millor “lechazo I.G.P. Lechazo de Castella i Lleó” per a satisfacció dels amants del be amb els paladars més exigents.